Színt visz a szürkeségbe az Ice Watch óra

Ice Watch óra

A különböző kiegészítők viselésének hagyománya többezer éves múltra tekint vissza. Ékszereket például vallási okokból is hordtak, de nagyon sokszor találkozunk olyan esettel is, ahol egy-egy darabnak saját története van és örökségként kaptuk, így felbecsülhetetlen eszmei értékkel rendelkezik. Leggyakrabban viszont azért aggathatunk magunkra néhány ízléses darabot, mert szimplán jól néznek ki, sőt, néhányuk még praktikusak is.

Remek kiegészítő az Ice Watch óraIce Watch óra

Az Ice Watch óra tökéletesen ötvözi a kiegészítők eme két tulajdonságát, hiszen nem csupán nagyszerű időmérő, de rendkívül esztétikusak is. A hihetetlenül széles felhozatalból kifolyólag pedig garantáltan mindenki megtalálja magának azt a karórát, amelyik leginkább tükrözi az egyéniségét. Viszonylag késői, 2007-es indulásukból kifolyólag, ezek az órák szinte teljesen újoncnak számítanak a piacon, mára óriási népszerűségnek örvendenek. Több mint 100 országban vannak már jelen és évente csaknem 5 millió darab ilyen karóra talál gazdára.

De hogy miért szeretik ennyire az Ice Watch órákat?

A vásárlók erre 3 nyomós indokot szoktak felhozni. Az egyik az ára. Manapság már hitvány kínai replikáért is bődületes összegeket képesek kicsikarni az emberből, ezzel szemben egy Európában készült karóra már teljesen más tészta. Ennek a márkának ugyan Belgium a szülőhazája, mégis jutányos áron elérhető példányokat kínál 30000-től maximum 60000 forintig. Ennek köszönhetően azt is gond nélkül megengedhetjük magunknak, hogy akár több változatot is tartsunk otthon.Ice Watch óra

Ilyen alacsony árak mellett az ember nem szívesen vásárol karórát, hiszen ez a minőség gyengeségének a jele lehet. Nos, az Ice Watch esetében erről szó sincs. Az óra szerkezete ugyanis japán Miyota kvarc, amely az egyik legpontosabb és legmegbízhatóbb az elemes karórák körében.

A tokja általában műanyag vagy rozsdamentes acél, a szíjak között pedig a szívós, mégis kényelmes szilikon anyag a legközkedveltebb. A számlapot ásványi üveg védi, amelyet még megkarcolni is embert próbáló feladat. A karóra részeinek összeillesztése is hibátlan, így a gyártó teljes magabiztossággal garantálja a vízállóságot egészen 100 méterig.

Az Ice Watch órák igazi vonzereje a sokszínűségben rejlikIce Watch óra

Kétség sem férhet hozzá, hogy a belga órásoknál nincs még egy változatosabb palettájú cég az egész világon. A hölgyek legnagyobb örömére a szivárvány összes elképzelhető színéből válogathatunk. Legyen szó akár teljesen egyszínű számlapról, színátmenetesről, csillámlóról vagy mintásról az Ice Watch-ra egészen biztosan számíthat. Hogy a férfiak se maradhassanak ki a jóból, a Steel névre hallgató kollekciója tesz.

A jellemzően nagyobb méretű és inkább klasszikusabb színekben pompázó acéltokos karórák szilikon mellett már fémszíjas verzióban is kaphatóak. Extraként még meg kell említsük a dátumkijelzőt, a stoppert és a sötétben foszforeszkáló mutatókat. Direkt gyerekeknek készült az Ice Watch órák Fantasia és Cartoon alverziói. A gyönyörű színekben tündöklő, játékos küllemű karórák garantáltan minden lurkót levesz a lábáról.

Amint már említettük, ezen órák mindegyike kvarc szerkezetű, vagyis elemmel működnek, amelyet 3 évente cserélni kell. Van azonban egy üdítő kivétel, mégpedig a Solar Power képében, amely egyedülálló módon napenergiával töltődik fel, így erősítve a környezettudatosságot. Még felsorolni is nehéz mekkora arzenállal várja Önt az Ice Watch óra világa, és ha egyszer beszippantja, igazi rajongóvá válik.