Armani órával nehéz beleolvadni a környezetbe

Armani óra

Ha megkérünk valakit, hogy sorolja fel a szerinte leghíresebb divatmárkákat, az Armanit egész biztosan tartalmazni fogja a reprezentatív lista. Az ikonikussá váló brandet a világon szinte mindenki ismeri, nevük összeforrt az eleganciával és a csillogással. Amikor Giorgio Armani másodmagával 1975-ben megalapította a céget, férfi öltönyök tervezésével kezdték a szakmát.

Úton az Armani óra feléArmani óra

A hihetetlen sikernek hála egyre inkább bővült a paletta: jöttek az ingek, az alsóneműk és a különböző kiegészítők is. Az Armani óra a 80-as években került piacra az Emporio Armani égisze alatt. Ezek a karórák ugyanazokat a stílusjegyeket hordozzák, mint signore Armani minden saját tervezésű terméke. Finom vonalakkal megrajzolt klasszikus elegancia és letisztultság érezhető minden darabon.

Amennyiben ünnepi alkalomra keres megfelelő karórát, a talján divatgurunál jó helyen jár. A Dress Watch kollekció kifejezetten ezt a vonalat erősíti. A valódi bőrből készült gyönyörű szíj tökéletesen illik minden típusú zakóhoz, míg a hagyományos fekete, fehér és sötétkék színű számlapok kellően visszafogott stílusban pompáznak. Az óratok, 41 mm-es átmérőjével éppen annyira nagy, amennyire az idevágó íratlan szabályok előírják.

További Armani óra típusok jellemzőkArmani óra

Ez a típusú Armani óra hihetetlenül vékony, mindössze 8 mm, aminek köszönhetően egész biztosan kényelmesen viselődik az ingujj alatt. Ha mégis valamennyire ki szeretne tűnni a vendégseregből, az Armani Classic darabjai segíthetnek. A megszokott színektől eltérően itt már találunk világosbarna óralapot is, ami önmagában is különleges, a római számos beosztás pedig tovább fokozza az exkluzív érzetet.

Sőt, ha teljesen szakítani szeretne a megszokott trenddel, válasszon szögletes alakú óratokot, így egészen biztos lehet abban, hogy többen is megcsodálják majd új karóráját. Ha nem feltétlenül a hűvös elegancia híve és megjelenésébe egy kis sportos stílust is csempészne, az Armani órák egyik legkedveltebb verziója, a Chronograph az Ön karórája.

Ezek már megtermettebb darabok, 46 mm-es tokátmérőjével az egyik legfeltűnőbb kollekció. A nemes bőr mellett, itt már fémszíjas változatot is találunk, amely természetesen rozsdamentes acélból készült. Nevéhez hűen stopperrel is fel van vértezve, valamint a mutatók lumineszcens tulajdonsággal is rendelkeznek, azaz a sötétben foszforeszkálnak. Az Armani emberei kifejezetten szeretik a retrót, vagyis újragondolni a klasszikusokat.

Az Armani órák igazi unikuma a SportivoArmani óra

Egy igazi régivágású karóra ez, amely új köntöst kapott. A lapján található számok rendkívül esztétikusak és a könnyebb leolvashatóság kedvéért viszonylag nagyok is, színei pedig kitűnően harmonizálnak egymással. Összességében a dizájn felettébb kellemes látvány a szemnek, üde színfoltja lehet a szürke hétköznapoknak. Amellett, hogy szép, ez a példány igazán tartós is.

A bravúros formatervezésű karóra lelke japán Miyota szerkezet, ami vitán felül az egyik legprecízebb és legmegbízhatóbb a szakmában. A Sportivo nagyon jól bírja a mindennapi gyűrődést, hiszen acél és minerálkristály üveg szavatolja a ketyegő biztonságát. Ne feledjük, az Armani órákat a világ talán legnagyobb divattervezője alkotta és ennél fajsúlyosabb ajánlólevéllel valószínűleg nem sok kiegészítő büszkélkedhet.