Az esküvői ruha kiegészítők elmaradhatatlan kellékek

eskuvoi ruha

Sok kislány már tinédzserként álmodozik arról, hogy milyen lesz a szíve hercege és a lánykérés után az esküvő lesz a kapcsolat fénypontja. Ilyenkor alaposan megtervezik, hogy milyen mennyasszonyok akarnak lenni. Persze az esküvői ruha kiegészítők sem maradnak le a listáról, ugyanis ezek is kiemelkedő szereppel bírnak. Felnőttként aztán módosítanak a kislányos álmaikon, de az esküvői ruha kiegészítő a listán maradnak.

A tökéletes esküvői ruha kiegészítők

A ruha kiválasztása szenzációs élmény, amit a csodálatos frizura és az ízlésesen elkészített smink tesz még varázslatosabbá. Viszont, még mindig hiányzik valami. Jobban mondva nem egy bizonyos dolog, hanem több kellék is. Ezek pedig az esküvői ruha kiegészítők, amelyekkel tökéletes lesz az összkép és királykisasszonynak érzi majd magát minden ara. Mi tartozik ebbe a kategóriába? A legelső, amire mindenki gondol, az a fátyol, ami lehet koszorúval, tiarával, egyszerű hajtűvel, ezt minden ara a saját elképzelése és frizurája szerint határoz meg. Az esküvői ruha kiegészítők második fontos kelléke a kesztyű.

Elegáns és praktikus kiegészítők

Igazán elegáns és kecses bájt sugároz az arának, amikor a selyemből, csipkéből vagy szaténból készült kesztyűt felveszi. Nos és a cipő! A nagyon lényeges darab, ami olyan sok fejtörést szokott okozni. Legyen divatos, illjen a ruhához, mutasson gyönyörűen, a kényelem szintén lényeges. Nehéz megtalálni, de nem lehetetlen, viszont időben neki kell fogni a keresgélésnek. Általában a harisnyakötő szalag is a listán van, ami majdnem mindig kék, hogy a „valami új, valami kék, valami kölcsön” hagyománynak is hódoljon az ara.

Esküvői ékszerek

A nyakék is az esküvői ruha kiegészítők sorába sorolható, főleg ha a dekoltázs úgy van kialakítva, hogy szabadon hagyja a nyakat és a vállakat. A mennyasszonyi csokor szintén jellegzetes kellék, amit egyesek eldobnak, mások megtartanak emlékbe. Amikor valaki a nagy napra készül és nem akar semmit kifelejteni, akkor ajánlott egy profi szakemberekkel dolgozó szalonba elmenni, hogy az esküvői ruha kiegészítő egyike se felejtődjön el.