Ékszerként is megállja a helyét a DKNY óra

DKNY óra

A nők legnagyobb többsége imádja az ékszereket. Badarság lenne ezt felróni nekik, hiszen ennek a gyökere valószínűleg a génekben keresendő. Már az ősemberek is díszítették önmagukat, igaz, akkor még kagylókkal és madártollakkal, a későbbi korok emberéről pedig már nem is beszélve. Az ékesítésen és a társadalmi rangjelzésen kívül természetesen más rendeltetése is lehet egy ékszernek, ez pedig a praktikusság.

Kerüljön figyelmünk középpontjába DKNY óraDKNY óra

A DKNY óra tökéletes mintapéldája annak, hogyan lehet egy kiegészítő dekoratív, mint egy ékszer, miközben nagyon megbízható karóraként is funkcionál. A márka ugyan még hazánkban nem túl népszerű, de a tengerentúlon már régóta a legnagyobbak között tartják számon. A divatcég sikerei egyértelműen alapítójának, Donna Karannak köszönhetőek, akiben Amerika egyik legnagyobb divattervezőjét tisztelhetjük.

Eddigi pályafutása során a hölgyet nem kevesebbszer, mint hatszor díjazták az Amerikai Divattervezők Tanácsa által, ami körülbelül a divatszakma Oscar díjának felel meg. Ezekkel az elismerésekkel a tarsolyában „Az Ötödik Sugárút királynője” olyan illusztris társaságba került, mint Tommy Hilfiger, Calvin Klein vagy épp Ralph Lauren. A DKNY órákat pedig személyesen ő tervezte, így biztosak lehetünk benne, hogy nem akármilyen példányokkal gazdagította a női időmérők palettáját.

A DKNY kiváló választásDKNY óra

Ha olyan karórát szeretne, amely az ékszerek minden pompájával rendelkezik és igazi drágakőként ragyog a csuklóján, akkor Önnek a Park Slope kollekció tagjai között kell keresgélnie. Az igazi klasszikus stílusban megalkotott remekművek ezüst, arany és rozéarany színekben kaphatóak, általában fehér óralappal. A mutatók és a számozást helyettesítő vonalak árnyalatai egyeznek a nemesacélból kimunkált óratok és fémszíj színéivel.

Ezt a kifinomult harmóniát teszi teljessé a 3 óránál található DKNY logó is. Amennyiben valamivel visszafogottabb külsejű karórára lenne igény, a Stanhope gyűjteménye készségesen áll a rendelkezésére. Ezek a szolid, mégis elegáns DKNY órák komolyabb benyomást keltenek, ezért inkább munkahelyre, üzleti megbeszélésre ajánljuk. A mindennapi viseléshez célszerűbb az igazán kényelmes bőrszíjas változat mellett dönteni, melyek pasztell színei kellően hivatalos külsőt kölcsönöznek.

Prémium felépítésű óraváltozatokDKNY óra

Az óralap letisztult dizájnja tovább erősíti ezt a vonalat, kellemesen minimalista, ennek ellenére rendkívüli magabiztosságot sugall. A Stanhope nem csupán szép karóra, de megbízható és tartós is. A tok belsejében lévő kvarc szerkezet a precizitásáról és stabilitásáról méltán híres japán gyártású Miyota rendszer, ami általában vajmi kevés problémával jár és legtöbbször csak az elemet kell kicserélnie nagyjából 3 évente.

A tok maga masszív nemesacél, míg az üveg minerálkristályból vagy karcálló zafírkristályból lett elkészítve. Ilyen tulajdonságokkal természetesen bőven ellenállóvá válik a legtöbb külső behatással szemben és gond nélkül vészeli át a legkeményebb munkanapot is. Vannak hölgyek, akik nem érik be egy szokványos formájú karórával és szembe mennek a hagyományokkal.

Nekik készült a DKNY óra egyik legkülönlegesebb altípusa, az Astoria. Az egyedi kivitelezésű karóra inkább hasonlít egy díszes karkötőre, mivel a téglalap alakú óratok szélessége megegyezik a szíjéval. Fennkölt megjelenésének köszönhetően, a rozéarany színekben tündöklő óra egész biztosan megragadja ismerősei tekintetét és Önnek már csak a babérokat kell learatnia.