Sokoldalú ékszer az arany fülbevaló

Sokoldalú ékszer az arany fülbevaló

Azok a hölgyek, akik ékszer vásárlását fontolgatják, csak egy problémába ütközhetnek. “Melyiket válasszam?” Ez nem is meglepő, hiszen minden ékszerüzlet kirakatában hihetetlen számú nagyon különböző arany fülbevaló, gyűrű és nyaklánc kacsingat a vásárlókra. A fényes és napsütötte sárga arany fülbevalók minden nap örömmel töltik el és felvidítják viselőjüket, különösen egy borús reggelen. Ez a típus mindenkinek jól áll és a változó árnyalatok kielégítik a trendi hölgyek igényeit. A legfinomabb árnyalata a pezsgő szín, amelyet akkor kapunk, ha az arany ötvözetéhez 28% ezüst és 13,5% réz kerül. Az ilyen csecsebecsék elegánsak és diszkrétek lesznek a vulgáris csillogás hiánya miatt. A fehér arany fülbevalók sokoldalú lehetőséget biztosítanak a mindennapi viselethez.

Arany fülbevaló minden alkalomra

Alkalmasak mind a munkahelyre, mind egy divatos partira, mivel tökéletesen feldíszítenek egy formális kosztümöt, egy könnyű ruhát vagy egy elegáns esti megjelenést. Az üzleti stílushoz a klasszikus modellek illenek – a fehér arany fülbevalók könnyedsége és egyszerűsége a golyók vagy kövecskék formájában harmonikusan kombinálható egy üzleti öltözékkel. A romantikus megjelenéshez válasszunk inkább a könnyű és alkalmi variációkat. A drágakövekkel díszített arany fülbevalókat külön kategóriába lehet sorolni. Egy gyémánttal ékesített típus az az ékszer, amelyet a gyémántgyűrű után szinte minden nő szeretne birtokolni. Ez egy romantikus megjelenés szerves része, kitűnő eszköze a figyelem felkeltésének. Egy általános hétköznapi megjelenéshez egy 0,5 karátig terjedő modell illik.

Fülbevaló típusok

Ahhoz, hogy a gyémánttal díszített arany fülbevalók mindig jól nézzenek ki, megfelelően kell gondoskodni róluk. Ha a kövek kezdenek homályossá válni, hígítsunk fel meleg vizet néhány csepp tiszta alkohollal, vegyünk egy puha kefét és tisztítsuk meg az ékszereket minden oldalról, majd ezután öblítsük le vízzel. Ehhez a folyamathoz használhatunk még desztillált vizet, etil-alkoholt vagy olyan különleges szálmentes szalvétákat, amelyek bármilyen ékszerüzletben megtalálhatóak. Viszont nem minden követ szabad alkohollal vagy vízzel tisztítani. Például az opál és a gyöngy különleges gondoskodást igényel, ezért mielőtt ilyen betéttel ellátott arany fülbevalót szeretne megtisztítani, mindenképp konzultáljon egy ékszerésszel!

Trendi arany fülbevaló

arany fülbevaló

Manapság nagyon népszerűek és trendik a zománccal ékesített modellek. Ezek különböző színűek lehetnek, mindig frissnek és eredetinek tűnnek, valamint ellenállnak a magas hőmérsékletnek és a fizikai hatásoknak. Stílusosak abban az esetben is, ha drágakövekkel kombináljuk őket. Ha ékszert választunk, ne feledjük, hogy az arany színének illenie kell a bőrszínhez, a köveknek pedig árnyékolniuk kell a szem színét. A szürke és a kék szeműek kék topázzal, a zöld szeműek smaragddal, a barna szeműek pedig a sárga kövekkel díszített arany fülbevalót válasszanak. De a legfontosabb az, hogy Önnek tetszenek! Ha viseletük jó kedvvel tölti el Önt, ne hallgasson senkire, hanem vegye meg őket!