Ikonikus Casio óra modellek

Ikonikus Casio óra modellek

A japán márkák vezető szerepet töltenek be az elektronikus időmérők piacán, hiszen legtöbbjük védjegye a legfrissebb fejlesztésekkel és a kifogástalan minőséggel társul. A Casio óra a pontosság, a megbízhatóság és a hibátlan stílus kombinációja. Azok választása, akik hozzászoktak a modern metropolisz gyors életéhez és értékelik a szabadidejüket. A vállalat fő céljának és feladatának tekinti az innovatív technológiák bevezetését az emberek mindennapi életébe. „Ha ez nem valami teljesen eredeti és csúcstechnológiás, akkor nem is Casio” szól a vállalat vitathatatlan mottója. A márka tervezői és mérnökei minden évben olyan új modelleket hoznak létre, amelyek szinte forradalminak számítanak az iparágban.

Népszerű Casio óra típusok

A kiváló minőségű és stílusos Casio óra nem igényel további reklámot. A modellek széles választéka kielégíti a legigényesebb ügyfeleket is: a klasszikus női időmérőktől az ütésálló férfi egyedekig. Különös figyelmet érdemelnek a Sheen, az Edifice, a G-Shock és a Baby-G szériák. Egy modern nő számára az óra nem csak egy tartozék, hanem a mindennapi megjelenés ideális kiegészítője. A Casio tervezői színes, ugyanakkor stílusos gyűjteményt hoztak létre, amelyek elnyerik az aktív és független nők tetszését. A sorozat 6 kollekciót foglal magába. Ezek a Reflections, a Titanium Ceramic, az Oversize, a Ceramic, a Gold és a Classic elnevezést kapták. A Sheen Casio órák nagy szilárdságú rozsdamentes acélból készülnek. Minden modell magas fokú vízálló védelemmel van ellátva. Egyes modellek további hasznos funkciókkal rendelkeznek.

Divatos és elegáns kiegészítők

Ilyen a neon megvilágítás, a stopper, a dátum kijelző és az ébresztőóra. Ezen modellek megbízhatóságát és eleganciáját minden nő értékelni fogja. Az Edifice szó az angol fordításban „építményt” jelent. 2006-ban a a Casio órák ezen szériája kimagasló minősítést kapott. A kollekció minden darabja rozsdamentes acélból készül és különleges tükröződésmentesítő bevonattal rendelkezik, amely hosszú megvilágítást biztosít még abban az esetben is, ha csak egy rövid időt töltöttünk vele a napon. A sorozat összes modellje ütés- és vízálló, valamint ébresztőórával, stopperrel és időzítővel van felszerelve. A számos modell közül az Edifice Casio órákat a tartósság, a pontosság és a modern design jellemzi. Szintén különös figyelmet érdemel a G-SHOCK high-tech órák vonala.

A Casio óra több, mint egy időmérő szerkezetCasio óra

A speciális kialakítású szerkezet kiváló ütésálló tulajdonsággal van ellátva. A ház belsejében egy olyan modul található, amely védi a kijelzőt és a belső mechanizmusokat az ütésektől. Ez a vonal kifejezetten az extrém rajongók számára készült és rendkívül tartós. Míg a BABY-G elnevezést kapó Casio óra a divatos fiatalok kedvence stílusos, modern és eredeti dizájnjának köszönhetően. Elegendő tehát legalább egyszer viselnünk egy Casio órát ahhoz, hogy megértsük az óriási népszerűség okát. A modern élet megköveteli a technika vívmányaitól a folyamatos működést, a nagyfokú pontosságot és a széleskörű funkcionalitást. A Casio órák sikeresen kombinálják mindezek a tulajdonságokat.