Miről árulkodik a női táska?

női táska

Ahány egymástól különböző nő él a világon (szőkék – barnák, magasak – alacsonyak, vékonyak – teltek), de mindegyikük szép, egyedi és stílusos a maga módján, annyi különböző kézitáska van (nagy – kicsi, komoly – „vicces”, egyszínű – színes). Minden lánynak, hölgynek saját női táska gyűjteménye van. Ezek a kiegészítők egyszerre okozhatnak csodálatot és pánikot. Valamit nehéz megtalálni bennük, de mindent könnyű elveszíteni és szinte lehetetlen elfelejteni, hogy mennyi ideig keresgéltünk. Ez azonban csak a laikusok meglátása, ugyanis a tapasztalt hölgyek már régóta tudják, hogyan kell a dolgokat becsomagolni és tárolni, hogy mindig kéznél legyenek.

A női táska tartalma

Nos, szélsőséges esetekben mindig van egy arany” út: mindent kipakolni az asztalra (padlóra, aszfaltra, térdre) és megtalálni, amit kerestünk. A női táskában garantáltan megtalálható minden, amire a hölgyeknek szükségük lehet: jegyzetfüzet, kozmetikai táska, csavarkulcs, toll és sok más egyéb. Habár azt mondják, hogy nehéz megtalálni valamit bennük, a női táska kiválasztásának folyamata még ettől is nehezebb lesz. Külföldi pszichológusok tanulmányai szerint a női karakter titka könnyen feltárható, ha megfigyeljük azt, hogy milyen táskát választ magának. Egy nagy méretű modell jellemzője az aktív természetű hölgyeknek, akik széleskörű világszemléletettel és nagy hatékonysággal rendelkeznek.

A női táskák jellemzői

Egy ilyen női táska általában könnyen kinyitható és sok rekesze van (csak ne keverje azt össze egy bevásárlótáskával). A kecses kézitáskákat a kifinomult hölgyek viselik, akik sok időt fordítanak a megjelenésükre. Még amikor éppen dolgozni mennek, a legtöbb időt akkor is a külsejükre fordítják. A miniatűr női táska fogantyú nélkül, az úgynevezett neszeszer. Ezekben jegyzetfüzet, szájfény, toll és más apróság található. Egy kis méretű táska azt jelzi, hogy tulajdonosa összeszedett és fegyelmezett. Lehetséges, hogy a női táskák nem osztályozhatóak és segítségükkel sikertelenül próbáljuk azonosítani a tulajdonosaik pszichológiai jellemzőit?

Mit árul el a táska a gazdájáról?

Végtére is, egy igazi nő mindig rejtélyes, kiszámíthatatlan és különböző: ma védtelen és félénk, holnap erőteljes és független akar lenni … Valószínűleg maguk a pszichológusok is megértették, hogy az emberiség szebbik felét megérteni nem ennyire egyszerű, ezért egy másik tanulmányt javasoltak. A szakértők szerint sokat megtudhatunk egy nőről, ha nem magát a női táskát kutatjuk, hanem azt, ami benne van. Azt, hogy egyetértenek-e az ilyen besorolásokkal és elfogadják-e azokat, minden nőnek egyéni joga eldönteni. Bár a kézitáska minden bizonnyal elárul valamit a tulajdonosáról, bármennyire is nem akarják ezt! Legyenek szépek és kiszámíthatatlanok, kedves hölgyeim! A szél és rossz időjárás ellenére a női táskák legyenek megbízható és hűséges barátnők!