Milyen női karórát viselnének a Trónok Harca karakterei?

női karóra

A Trónok Harca hatalmas tömegeket mozgat meg nap mint nap. Maga a sorozat a modern kultúra fenoménja. Bármit is gondoljunk, az tény, hogy a Trónok Harca befolyásolta a filmtudományt és a modern világot. De mi történne, ha női karóra ékesíteni Westeros hölgyeit? Tegyünk egy próbát és hasonlítsuk össze a főszereplőket és a számukra megfelelő kronométerek jellemzőit. Cersei Lannister, a királynő a Vas Trónon. A királyság életében legfontosabb szerepeket nők töltik be. Cersei egy komplex és ellentmondásos jellemű hölgy. Kétségtelen, hogy egy acélos női karóra illene hozzá. Trónra lépését megelőzően szemtanúja volt gyermekei halálának és sok hitetlen cselekedetet követett el. De erős akarata, hatalom iránti vágya és gazdagsága kifizetődött.

Női karóra királynőknek

Az elmúlt évadban a sötét színek és a fémek uralkodtak a királynő ruháin. Cersei acélszínű koronát viselt és bizonyos jelenetekben fém vállpárnákban jelent meg. Ez egy kemény, stílusos és erős akaratú imázs. Akárcsak az Aerowatch 06964.AA04 96DIA női karóra. Daenerys Targaryen, a Sárkányok Anyja. Daenerys a képernyőn először testvére Viserys árnyékában jelenik meg. Később azonban rátalál önmagára és sárkányaira. Így kezdődik a története. A sárkánykirálynő apró és kifinomult, de szellemében erős és nem hajlandó lemondani arról, ami az övé. Egy erős, jól védett, ütésálló női karóra illik hozzá, amely nincs megfosztva az eleganciától és nőiességtől.

Kiegészítők úrhölgyeknek

Tekintsük meg a svájci Edox 10411 37RB NAIR modellt, ami valóban királyi. Szabad, mint a levegő és szép, mint a nap a felhők között. Sansa Stark, Észak Királynője. A sorozat kezdetén Sansa arról álmodozott, hogy valódi hölggyé válik. A lány kifinomult és arisztokratikus, nehéz megmondani, hogy melyik szülőtől örökölte ezt. Végtére is, Eddard Stark és Lady Catelyn teljesen más volt. Sansa egy trófea, aki egyik percről a másikra válik erős karakterű nővé. Igaz csak azután, hogy a sors kegyetlenül vágta le a szárnyait. Azt a tényt, hogy Sansa egy valódi királynő, a Claude Bernard 85023 37PPM női karóra viselete bizonyítaná a leginkább. A virág a béke, a gondtalan élet és a jólét álma. Amikor nem kell gondolkodnod azon, hogyan tápláld az embereidet.női karóra

Emléke azoknak az időknek, amikor még mindenki életben volt és jelzi, hogy minden nagyon röpke és törékeny ebben a világban. A sorozat egyik legfigyelemreméltóbb másodlagos karaktere a Vörös Papnő. Ő R’hllor, a Fény Urának titokzatos papnője. Egész életében (és senki sem tudja, hogy valójában hány éves Melisandre) a mindenható Istent szolgálta. R’hllor tényleg meghallgatja őt: segít életre kelteni John Snow-t, megvilágítja a Dothrakiak kardjait a Másokkal folytatott csata előtt. Az Obaku V149LXVQRD női karóra olyan, mint Melisandre lángoló szíve. A bordó számlapja illeszkedik a papi nyaklánchoz. Ez a cikk nagyon hosszú lenne, ha a sorozat minden hőséről írnánk és meglehet felvetéseink nem feltétlenül esnek egybe az olvasók gondolataival. Ön milyen női karórát tenne a Trónok Harca hőseinek csuklójára?