Kiváló minőségű gyerek karóra minden korosztálynak

gyerek karóra

A legtöbb felnőtt gyakran visszasírja a gondtalan gyermekkort, amikor a folytonos aggodalmak és a végelláthatatlan munkanapok helyett csak a játék és a felhőtlen szórakozás állt életünk középpontjában. A sors fintora, hogy kicsikként viszont minél hamarabb fel szerettünk volna nőni, hogy végre önállóak lehessünk. Talán ez lehet az egyik oka annak, hogy a gyerek karóra általában a lurkók kívánságlistájának állandó szereplője.

Egyedi kiegészítő a gyerek karóra

Viselése olyan érzést kelt, mintha ezzel is egy kicsit közelebb kerülhetünk a „nagyok” világához, hiszen hihetetlen büszkeséggel tölti el a gyereket, ha olyan kiegészítőt viselhet, mint a szülei. Az önbizalom növelése mellett az analóg karóráknak oktatási szerep is jut. Sajnos egyre nagyobb tendenciát mutat az az elkeserítő jelenség, miszerint egyre kevesebb gyermek képes a pontos idő leolvasására az órákról.gyerek karóra

Elejét veheti ennek a kellemetlenségnek, ha egy izgalmas gyerek karórával lepi meg a srácokat. A legkisebbek számára bátran ajánlhatjuk az am:pm márkájú ketyegőket, hiszen rendkívül sokszínű palettával rendelkeznek, melynek köszönhetően minden gyermek megtalálhatja új kedvencét. A Disney rajzfilmek népszerű figurái sorra elevenednek meg a számlapokon, úgy mint Ariel, a kis hableány, Elza a Jégvarázsból, vagy épp Miki egér.

További érdekesség a kollekcióval kapcsolatban, hogy az óramutatókat színes ceruzák helyettesítik, a kis- és nagymutatók könnyebb megkülönböztetése céljából. Ha a fiúk rajonganak a szuperhősökért, garantáltan nem fognak csalódni, mivel a Marvel bajnokai is része az összeállításnak, így akár a Vasember, Amerika Kapitány és a zöld színű izomkolosszus, a Hulk is viríthat a karórán.

Strapabíró karórákgyerek karóra

A gyerek karórák készítői tisztában vannak azzal, hogy az ifjoncok igencsak energikusak tudnak lenni, így az órák strapabírósága is ehhez a vérmérséklethez igazodik. A műanyag tok éppen annyira erős, hogy a kisebb ütődéseket gond nélkül vegye, míg a számlapot védő üveg minerálkristályból van, amit szintén nagyon nehéz megkarcolni. Az am:pm gyerek karórái 50 méterig vízállóak, ami nagyjából annyit jelent, hogy sem az izzadtság, sem a kézmosás nem árthat nekik.

Az óra szíja gumiból van, vagyis kellően elnyűhetetlen, ennek ellenére könnyen tisztítható. Az óra belsejébe japán kvarcszerkezetet építettek, ami híresen megbízható, ráadásul a szervízelése is kimerül a háromévente megejtendő elemcserén. Amennyiben a gyerekek már kinőttek a mesékből, de egy komolyabb karóra vásárlása vagy öröklése még várat magára mondjuk ballagásig, ebben az esetben a Lorus karórái lehetnek nyerők.

Stílusos órák az idősebb korosztálynakgyerek karóra

A koncepció hasonlít az előző példához, ugyanis a mérnökök itt is könnyű, mégis masszív anyagokkal dolgoznak. Műanyag tok, szilikon szíj és akril üveg alkotja a Lorus gyerek karóráit. Szinte mindegyik termék 100 méterig garantáltan vízálló, így viselés közben gond nélkül lehet vízi sportokat űzni és zuhanyozni is. A valamivel komolyabb hatású kialakítás és színvilág inkább a tinédzser korú gyermekeknek válhat szimpatikussá.

A letisztult dizájnú, mintáktól és egyéb figuráktól mentes analóg számlap, viszonylag nagy, arab számos beosztású, de a digitális kijelzést preferálók is találnak a kedvükre való darabot. Az elképesztően sokszínű felhozatalnak köszönhetően, fiúk és lányok egyaránt megtalálhatják az ízlésükhöz legközelebb álló karórát. A Lorus gyerek karóra hamisítatlan japán kvarcórához hűen rendkívül pontos és megbízható szerkezetre épül, ennek bizonyítéka, hogy már több, mint 30 éve a világ egyik leghíresebb óracsoportja, a Seiko Watch Corporation büszke tagja.