Kitűnőre vizsgázott a fiatalok között Police óra

Police óra

A mai modern világban már megszokhattuk, hogy a használati tárgyaink és divatos kiegészítőink, a „minél nagyobb, annál jobb” elv alapján változnak, fejlődnek. A tapasztalat azt mutatja, hogy a tévék egyre gigantikusabbá nőnek, a mobiltelefonjaink már rég nem férnek el a zsebeinkben és egyre nagyobb teret nyernek a robusztus városi terepjárók is. Ezt a hullámot lovagolták meg a Police óra megálmodói, Ennio és Walter de Rigo.

Történetük 1978-ban kezdődött egy észak-olaszországi apró településen, ahol a testvérpár harmincad magukkal napszemüvegeket kezdtek el gyártani. A fiúk mindenképp szakítani akartak a hagyományokkal és valami újat, valami különlegeset létrehozni. A taljánoknak valahogy a vérében van a divatszakma és ez náluk is utat tört, mivel ma már a világon szinte mindenhol ismerik őket és a fiatalok egy kedvenc márkájává avanzsálódtak.

Eljött a Police óra ideje!Police ora

A Police órák és napszemüvegek mellett igen népszerű parfümöket is adnak ki, ráadásul olyan híres sportolókat és hollywoodi hírességeket állítottak maguk mellé, mint Lewis Hamilton, David Beckham, Antonio Banderas vagy Bruce Willis. Ugyan a karórák csupán néhány évvel ezelőtt kezdtek megjelenni, különleges kinézetük miatt a lázadó, a szürkeségből kitűnni vágyó tinédzserek szinte azonnal beleszerettek.

A Police óra ismertetőjegyei

Jellemzően nagy átmérőjű óratok, az extravagáns vonalak és színpompás külalak a Police órák ismertetőjegyei. Természetesen a külső nem minden, mivel ezek a karórák minőségi anyagokból lettek összerakva. A kvarc, vagyis elemes szerkezet jól megmunkált nemesacélból készült tokban helyezkedik el, amit rendkívül nehéz megsérteni. Hasonló jellemzőkkel bír a számlapot takaró edzett kristályüveg is.Police óra

Maga a számlap tényleg a szivárvány minden színében tündökölhet, csak a saját ízlésünkön múlik, melyiket választjuk. Olyan extra funkciókkal is bővelkednek a Police órák, mint a dátumkijelzés, a stopper és a minimum 30 méterig garantált vízállóság. Vannak helyzetek azonban, amikor kicsit visszább kell venni a lazaságból, de a Police-ra ilyenkor is számíthat. Amennyiben különleges, ünnepi alkalomhoz illő karórát keres, a visszafogottabb dizájnú, elegáns megjelenésű Collins vagy a szemkápráztató Denton kollekció tagjaiból válogathat.

A Police órákat tehát olyan férfiaknak és nőknek ajánljuk, akik szeretik, ha minden tekintet rájuk szegeződik, és nem elégszenek a szürke eminenciás unalmas szerepével. Ezt az életérzést szerették volna termékeikkel a de Rigo fivérek is kifejezni, és ahogy a szemtelenül széles kínálatot böngésszük, úgy hisszük, sikerült nekik.