Ismerje meg a Pandora ékszer titkát!

Ismerje meg a Pandora ékszer titkát!

Ha Ön éppen csak kezd megismerkedni a Pandora ékszer világával, akkor valószínűleg egy olyan helyzettel szembesül, amelyben a charmok különféle típusainak megértése egyfajta problémát okozhat. Ez a nehézség tehát nem más mint, hogy az újdonsült „Pandora mániások” nehezen tudják megérteni, miért van szükség ennyi charmra, miért van belőlük ennyi sok. A fő szempontok félreértése könnyen vezethet ahhoz, hogy valami olyat vásároljon, amely teljesen más lesz, mint amire szüksége van. Az alábbi cikkből megismerheti a Pandora ékszerek öt fő típusát, valamint azt, hogy mire tervezték őket és ezen ismeretek alapján már könnyedén meghozhatja a megfelelő döntést, amivel időt és pénzt takaríthat meg.

Pandora ékszer típusok

A charmokat öt fő típusra osztjuk: 1. A charmok olyan miniatűr termékek, amelyeket a karkötőn rögzítenek. Mindegyik könnyen eltávolítható, amely lehetővé teszi a Pandora ékszerek összetételének egyszerű megváltoztatását, figyelembe véve az Ön által elképzelt képet vagy egyszerűen csak kifejezve az aznapi hangulatát. Ezeknek a kicsi és eredeti termékeknek a különféle kombinációival minden alkalommal egy teljesen egyedi ékszer csodát kaphat, amely saját történettel és jelentéssel rendelkezik. Az említett Pandora ékszerek oly módon készültek, hogy nem csak karkötőként, hanem medálként és fülbevalóként is felhasználhatóak. Minden charmnak megvan a saját jelentése és témája, amelyet figyelembe kell venni a kiválasztásukkor.

Az ékszerek jelentése

Ezek lehetnek általánosan elfogadott fogalmak, mint egy szív vagy egy lóhere vagy konkrét jelentéssel is bírhatnak. A charmok, akárcsak az összes Pandora ékszer, 925 ezüstből vagy 585 aranyból készülnek, zománcozott, mű- és természetes kő betétekkel. 2. A klip egy speciális gyöngy, amely a hagyományos charmok elválasztására és a karkötő rögzítésére szolgál. A klasszikus Pandora karkötőn két dudor van, amelyek három részre osztják azt. Az ilyen kiemelkedéseket úgy készítik el, hogy a kitöltött karkötő charmja ne deformálja az ékszert a mozgatott gyöngyök súlya alapján, valamint a szekcionált felosztáshoz a kívánt kompozíció létrehozásakor.

Divatos és elegáns Pandora ékszer

3. A medálok egy kis gyűrű segítségével viselhetőek a karkötőn, míg a Pandora ékszer fő eleme lóg. Ezeket tematikájuk szerint is feloszthatjuk. Valamint vannak ezüstből és aranyból készült medálok, különféle betétekkel és mintákkal. 4. Az elválasztók vagy spacerek apró, keskeny, gyűrűszerű gyöngyök. Ezeket dekorációs elemekként használják a karkötő készítésénél annak érdekében, hogy árnyalják és kiemeljék a nagy charm-medálokat, hangsúlyozzanak vagy hogy szabadon kitöltsék a karkötőt, ha a szokásos charm nem illeszkedik a környezetbe.5. A biztonsági láncokat a Pandora ékszer kapocsának mindkét oldalán viselik és ezek biztosítékként szolgálnak, ha a retesz véletlenszerűen kinyílna. Így ha a retesz hirtelen kiugrana az ujjak közül, az ékszerek nem esnek le, hanem a láncon lógnak. Tehát, miután körülbelül 5 percet töltött a cikk elolvasásával, megtanulhatta a Pandora ékszerek alapvető feltételeit és fogalmait.