Egyedi pénztárca, avagy a jövő előhírnöke

Egyedi pénztárca, avagy a jövő előhírnöke

Az okoskütyük folyton változó világában szinte fel sem kapjuk a fejünket, ha valamilyen újításról hallunk vagy olvasunk. A hihetetlen teljesítménnyel rendelkező telefonok, tabletek és smartwatchok korában azonban napvilágot látott egy olyan egyedi pénztárca is, amely túlzás nélkül a párját ritkítja a piacon. Első hallásra talán furcsállhatjuk a dolgot, és joggal merülhet fel bennünk a kérdés, hogy ugyan mi szüksége lehet a klasszikus, jól bejáratott, unalomig megszokott pénztárca-világnak a vérfrissítésre?

Egyedi pénztárca minden alkalomra

Nos, úgy tűnik, az igény megvan az innovációra, sőt, a nemrégiben piacra dobott Volterman egyedi pénztárca a tökéletes példa arra, hogy igenis néhanapján szükséges megbolygatni az állóvizet, és fejleszteni ott, ahol már évtizedek óta ugyanaz ismétlődik más-más köntösbe bújtatva. A Volterman egyedi pénztárca, azon túl, hogy eszméletlenül sikkes és elegáns, olyan különleges funkciókat rejt magában, amiről bátran kijelenthető, nem láttunk még hasonlót sem. Az egyedi pénztárcát ugyanis lehetetlen elhagyni-, vagy ha ez mégis megtörténne, gyorsan a nyomára bukkanhatunk a beépített bluetooth riasztó segítségével.

Modern pénztárcák

A Volterman egyedi pénztárca ezután jelzést küld az azzal összeköttetésben lévő telefonra, sőt, arról a személyről is fényképet készít, aki legelőször próbálkozik meg a kinyitásával. Ezen kívül a mutatós kiegészítőt a gyártók wifi hotspottal is ellátták, így sosem unatkozhatunk a „társaságában”. Kell-e ennél több? Bizony, hogy kell, de szerencsére az amerikai cég mindenre gondolt, így a szóban forgó egyedi pénztárca az előbbiekben felsorolt rengeteg praktikus funkciója mellett még akkor is a segítségünkre van, ha a telefonunk lemerült, hiszen a beépített hihetetlenül vékony és könnyű akkumulátor használatával bármikor feltölthetjük azt, legyünk bárhol is a nagyvilágban.

Különleges pénztárcák ajándékba

Ha már azt hiszi, nem lehet tovább fokozni az egyedi pénztárca nyújtotta kényelmet, kellemesen fog csalódni, hiszen a kiegészítők e szuperokos és szuperelegáns verziója egy 64 gigás SD kártyát is rejt. A három féle méretben is beszerezhető egyedi pénztárca különlegességéből és sokoldalúságából adódóan kifejezetten jó ajándékötlet, hiszen ilyen garantáltan nincs mindenkinek! Abban az esetben pedig, ha attól tartana, a kiegészítő ára a csillagos egeket veri, nyugodjon meg: a pénztárca díja teljesen baráti, így nem kell költségekbe verni magunkat, ha szimpatikusnak találjuk a vásárlás lehetőségét. A Volterman okos pénztárcák annyira exkluzívak, hogy eddig még kevesen büszkélkedhetnek el velük idehaza, így ha bizalmat szavaz a terméknek, jobb, ha felkészül az irigykedő pillantásokra.