Igazodjon el könnyedén a férfi kiegészítők kavalkádjában!

Igazodjon el könnyedén a férfi kiegészítők kavalkádjában!

A nyár közeledtével előkerülnek a szekrény mélyéről azok a ruhák és kiegészítők, amelyek segítségével a pihenni vágyók kívánnak kitűnni a szürke tömeg forgatagából- akár a strandon is. Az erősebbik nem képviselői, bár soha nem vallanák be, imádják a szép kiegészítőket, hiszen azok markánsabbá teszik a megjelenésük egészét. A férfi kiegészítők között a napszemüveg kiemelkedő helyet foglal el, hiszen, ha jól van megválasztva, egy átlagos férfiból is kihozza a szexi macsót. Sajnos azonban nagyon kevesen tudják, melyik napszemüveg illik az arcformájukhoz, illetve, hogy a férfi kiegészítők e típusának mely kötelező szabályait kell betartani a viseletük során.

A férfi kiegészítők alfája és omegája

Tartson velünk, ha kíváncsivá tette a téma, és derítse ki, melyik férfi kiegészítő emelhetné a félistenek közé idén nyáron! Ha az arc- és szemüvegforma kombinációját nézzük, azok vannak a legszerencsésebb helyzetben, akik ovális arccal rendelkeznek, hiszen nekik szinte minden jó áll, de ha valóban kimaxolnák a férfi kiegészítők nyújtotta előnyöket, az említett arcforma tulajdonosi mindenképpen szerezzenek be legalább egy pilóta-szemüveget. Azok a személyek, akiket kerek vagy szögletes arccal áldott meg a sors, keressék a napszemüvegben az arcformájukkal ellentétest, vagyis: a kerek arcúaknak a szögletes szemüveg áll jól, míg a szögletes arcot a kerek formájú kiegészítő lágyítja a leghatásosabban.

Milyen napszemüveget válasszunk?

Szív formájú arc esetén bármilyen típusa jöhet a férfi kiegészítőknek, feltéve, ha az nem teszi vékonyabbá az állat. Abban az esetben, ha olyan napszemüvegre vágyik, amelynek viselése közben garantáltan megfordulnak Ön után a hölgyek az utcán, tartsa észben: nem a termék ára a lényeg, de az igazság az, az olcsóbb produktumokról ordít a minőségtelenség. A díszítést hagyjuk meg inkább a szebbik nem képviselőinek, a választott férfi kiegészítőn ne legyenek strasszok, kövecskék vagy gyöngyök, hiszen azok teljesen alkalmatlanok a férfiasság kidomborítására.

 

Ha vásárlásra kerül a sor, lehetősége szerint válasszon két szemüveget nyárra: egy sportosabb műanyagkeretűt, és egy fémkerettel rendelkező elegánsabb darabot, így minden alkalomra bebiztosítja a megfelelő megjelenését. Sokan sajnos elkövetik azt a hibát, hogy utcai viselet gyanánt hordják a sport napszemüveget. Figyelem! A sportszemüveget csak sportolás alkalmával viselje, máskülönben nagyon visszatetsző hatást fog elérni! A napszemüvegnél is létezik egy olyan aranyszabály, ami a férfi kiegészítők minden egyes típusára igaz. Ez a megszívlelendő szabály a higiénia! Mindig tartsa makulátlanul tisztán, foltmentesen az éppen aktuális kedvencét, hiszen ennek hiányában a hölgyek akár messzemenő következtetéseket vonnak le a higiéniás szokásairól.