A Lorus óra minőséget kínál alacsony áron

Lorus óra

A szerkezetüket tekintve a karórákat két nagy csoportra osztjuk: mechanikusra és kvarc meghajtásúakra. A mechanikus vagy automata karóráknak több száz éves hagyományuk van és rendkívül bonyolult felépítésűek. Ezek a felettébb nagy presztízsértékű karórák a legtöbb esetben horribilis árcédulával is járnak, például egy középkategóriás Rolex értéke egy új gépkocsi árával vetekszik.

A Lorus óra viszont a kvarcórák táborát erősíti, így teljesen más kategóriába sorolódik. Abszolút baráti összegért tehetünk rá szert, ennek ellenére kiugróan magas minőséget képvisel. Ennek okát a gyökereknél kell keresni, hiszen a Lorus, a világhírű Seiko „óraóriás” kötelékébe tartozik, akik elkötelezett úttörői az elemes karórák gyártásának.

Sokféle Lorus óra kaphatóLorus ora

A Lorus órák választéka végtelenül széles, így kortól, nemtől és stílustól függetlenül mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb darabot. Különleges alkalmakra, illetve munkába járáshoz leginkább a Classic és a Dress kollekciót ajánljuk. Az elegáns, letisztult dizájn komoly és megfontolt kisugárzást kölcsönöz a viselőjének.

A számlapok, a tok és a szíjak színei kellőképpen változatosak, így a sorozat tagjai szinten minden ízlésnek tökéletesen megfelelnek. A japán kvarcszerkezet megbízhatóan működik, csupán az elemet kell kicserélnünk néhány évente. A Lorus órák felépítésére egy szavunk sem lehet, az anyagminőség pedig világszínvonalú.Lorus óra

A rozsdamentes óratokokban szinte lehetetlen kárt tenni, de az óralapot védő kristályüveget is nehéz megsérteni. Szerencsére a szíjak anyagai is többfélék. Kedvünkre válogathatunk az impozáns acél, a divatos bőr és a kényelmes szilikon között.

A Lorus órák tetszetős darabokkal kedveskednek a sportosabb irányzat kedvelőinek

A minőségről a sportórák esetében is csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Ezek a roppant mód masszív ketyegők ráadásul egy halom extrával vannak felvértezve, úgy, mint a stopper, a kronográf vagy a tachymeter. Vízállóságuk 100 méterig szuperbiztos, de a sötétben fluoreszkáló mutatók is gyakran válhatnak a hasznunkra.

A Lorus órái a legkisebbekről sem feledkeznek megLorus óra

Az igen változatos gyerekórák könnyű műanyagból készültek, de ettől függetlenül a legvirgoncabb tökmagnak is kemény dió lesz kárt tenni benne. A könnyebb érthetőség kedvéért nem csak analóg, de digitális kijelzővel rendelkező darabot is találunk a kollekcióban.

A szivárvány szinte minden színében kaphatóak a gyerek karórák, így szinte biztosan talál legalább egyet, amelyik elnyeri a lurkó tetszését. A Lorus órák megpróbálnak minden feltételnek eleget tenni, hogy kiszolgálják a vevők igényeit. A kiváló minőség, az alacsony ár és a tetszetős külső tehát adott, innen már csak az Ön döntésén múlik, hogy él-e a lehetőséggel.