Válltáska divat 2020-ban, amiért a hippik is odáig lennének

válltáska

A divatvilágban járatos sasszemű hölgyek már egy ideje érezhetik a megállíthatatlanul előrenyomuló retro fuvallatott az egyes márkák háza táján. Bizony, a tapasztalat is azt mutatja, egyre több nagy név dobja piacra a kollekcióit a 70-es, 80-as évek újragondolt stílusában, nem kevés népszerűségre és elismerésre téve ezzel szert.

Válltáska a divat forgatagábanválltáska

Természetesen a szebbik nem képviselőinek örök kedvence, a válltáska is alá van vetve ennek a régi-új divathullámnak. Abban az esetben tehát, ha nem áll tőlünk távol a romantikus múltidézés, és szívesen újítanánk be nyárra egy minőségi válltáskával, nyugodtan szemezgethetünk a boltokban a retro jegyeket felvonultató modellek között – hiszen, ha így teszünk, garantáltan nem lövünk bakot a választásunkkal.

De mit is jelent ez a gyakorlatban?

Nos, az idei válltáska trend a hippik által előnyben részesített motívumoktól lesz „terhes”, a színek tekintetében pedig a föld árnyalatai dominálnak majd. A narancs, a barna, a sárga és a réz színeiben pompázó válltáskák anyaga a természetet idéző, roppant romantikus tengerparti hangulatot árasztó horgolt- és szalma lesz 2020 nyarán.válltáska

A méret és a formatervezés tekintetében az idei válltáska trend széles skálán mozog, ami azt jelenti, hogy a nagyobb, lezseren a vállra vetett darabok mellett a jóval kisebb kézi egységek is egyaránt képviseltetik magukat a pikáns felhozatalban.

A hippikre jellemző bohókás rojtok, kisebb-nagyobb élénk színű bojtok például kötelező egységei lesznek ezeknek a modelleknek, ám, ha úgy tartja a kedvünk, mi magunk is beújíthatunk, és körbetekerhetjük a táskánk vállpántját a színes kendőnkkel- ez ugyanis idén roppant trendinek fog számítani. A főszerep azonban megkérdőjelezhetetlenül a szalmából készített díszítéseké lesz, amelyek végérvényesen visszarepítenek minket a hippik gondtalan, vidám korába.