Mit jelent a divattáska a hölgyeknek?

divattáska

Hallotta már a mondás miszerint: “egy nő táska nélkül, olyan mint az ember kéz nélkül”? De miért annyira elengedhetetlen tartozék a divattáska? Talán azért, mert egyszerre több funkciót is ellát. Először is belerakhatunk mindent, amire szükségünk van, a kozmetikumoktól megkezdve a technikai kütyükig. Másodszor, ez egy olyan kiegészítő, ami hangsúlyt fektet a stílusra. A gyönyörű, jó minőségű darabok jelentősen növelik a hölgyek önbecsülését és javítják a hangulatát. A női szekrényben minimum 2 divattáskának kell lennie! Egy hétköznapi és egy a különböző eseményekre szóló modellnek. Hogy mi a maximum? Az a preferenciáktól és a pénzügyi lehetőségektől függ.

Stílusos divattáska minden alkalomra

A divattáska minden joggal tekinthető a stílusos női megjelenés középpontjának. Tehát ennek a kiválasztása nem egyszerű dolog, mert ilyenkor a legkisebb részleteket is figyelembe kell venni. Elsősorban, figyelni kell annak minőségére, mivel semmi sem ronthatja el jobban az általunk sugározni kívánt összképet, mint egy nem odaillő tartozék. Ezért fontos megkülönböztetni az eredeti darabokat a hamisítványoktól. Íme néhány szempont, amit figyelembe kell venni a divattáska kiválasztásakor. Egy híres tervező prémium minőségű terméke nem lehet olcsó. Ezek értéke még a kiárusítási időszakban sem lesz alacsony, mert a munkát, az anyagot és a márkanevet kell megfizetni. Tehát ne kockáztasson azzal, hogy olcsó kiegészítőket vásárol, máskülönben könnyen belefuthat egy hamisítványba.

A minőségnek ára van

Másik fontos szempont, hogy a varratok egyenletesek és szépek legyenek. Ugyanis a világhírű tervezők egyszerűen nem engedhetik meg maguknak a szabálytalanságokat a varratokon, mert a hírnevükön esne csorba. Az eredeti divattáska felépítése tökéletesen sima és egyenletes, nincsenek rajta karcolások. Gyakran megfigyelhető, hogy az összes medál és csat egy speciális, átlátszó anyaggal van borítva. Néhány modell logóval is rendelkezhet. A bélés tartós textilből, bőrből vagy selyemből készül. Fontos figyelmeztető jel a márkanév helyesírása. Ellenőrizze, hogy a divattáska felirata tartalmaz-e hibát vagy elírást! Amennyiben nem, az a minőségi termék biztos jele.

Elegáns megjelenést kínáló divattáska

divattáska

Mielőtt azonban divattáskát vásárolna, tudnia kell, hogy a pszichológusok szerint a kézitáska határozza meg a tulajdonos karakterét és ez tényleg így is van. A nagy formátumú modelleket azok az energikus hölgyek választják, akik egyszerre sok dolog iránt érdeklődnek, igényesek és pragmatikusak, ugyanakkor túl sok mindent vállalnak magukra. Míg a clutch típusú divattáska azoknál a nőknél részesül előnyben, akik törődnek a megjelenésükkel és követik a divat trendjeit. A hagyományos, egyszerű kivitelű táska szervezett és visszafogott lányt jellemez, aki egyaránt sikeres a magánéletben meg a munkában. Konzervatív, visszafogott, szeret stílusosan öltözni. A kézzel készített vagy saját tervezésű divattáskákat a kreatív egyéniségek, álmodozók, romantikus személyiségek választják. Ön melyik kategóriába tartozik?