Divatos fülbevaló fiatal lányoknak

fülbevaló

Ha az interneten böngészve keres információt arról, hogy milyen fülbevaló alkalmas egy újszülött gyermeknek, akkor hasznos lesz az a tény, hogy a vásárlás során több szempontot is figyelembe kell venni. Fontos szem előtt tartani például a biztonságot és a kényelmet, és nem csak az aranyos motívumokat és mintákat. Sokféle stílus létezik, amelyekről már hallott vagy látott, de melyek a legjobbak a csecsemők számára? Az ilyen ékszerek kiválasztásakor a felnőtteknek nemcsak esztétikai vonzerőre kell figyelniük, hanem azt is meg kell érteniük, hogy a fülbevalóknak kényelmesnek és biztonságosnak kell lenniük a kislány szabadtéri játékai során, valamint megbízható rögzítőelemekkel kell rendelkezniük.

Kézműves fülbevaló kicsiknek és nagyoknak

Az ékszeripari kézművesek más-más termékeket készítenek a különféle korcsoportok részére. Kifejezetten a divatos fiatal lányoknak elérhetőek a kedvenc rajzfilmek karaktereket ábrázoló eredeti gyűjtemények. A kislányok fülét állat formájú arany ékszerek is díszíthetik. A pillangót ábrázoló arany fülbevaló tökéletes választás az iskolás korú lányoknak. Az ilyen termékek készülhetnek egyfajta aranyból vagy egyidejűleg képviselhetik a fém több fajtájának kombinációját. A pillangós modelleket a leggyakrabban drágakövekkel vagy féldrágakövekkel díszítik. Az iskolás lányok szeretik virágmotívumos és valamely geometriai formájú fülbevalókat is.

Elegáns ékszerek

A felsőbb osztályokban tanulók kifinomultabb ékszer lehetőségeket választanak, ezek általában pontosan ugyanolyanok már, mint amilyeneket a felnőtt lányok és nők viselnek. Az arany ékszer kollekciók elkészítésekor az ékszerészek több típusú zárat használnak. Az alábbiak a legismertebbek: francia kapcsos. Ez a legmegbízhatóbb mechanizmus, amely szorosan rögzül és biztonságosan megtartja az ékszert a gyermekek fülében. Az ilyen zárral rendelkező fülbevaló előállítása azonban sok fémet igényel, tehát mindig nagyobb és nehezebb a többi modellnél. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a francia kapocs nem a legjobb megoldás a kislányoknak. Napjainkban a fülekben viselt ékszerek között a stekkeres fülbevalókat használják a legtöbben.

Fülbevaló gyerekeknek

A gyermekeknek készült modellek kétféle módon rögzíthetőek: az elsőnél a stekkert egyszerűen a stiftre helyezik és a két rész szorosan illeszkedik a gyermekek füléhez, a másodiknál pedig a csavar egy spirális menetre terkeredik. A fülön függő ékszerek között vannak olyan modellek, amelyek egyáltalán nem tartalmaznak rögzítő elemeket. Inkább hosszú hurokkal rendelkeznek, amely kiegyensúlyozza a fülben az ékszert. A francia zárral ellátott darabok az egyik ilyen kapocs nélküli lehetőség példáját képezik. Gyakran találkozhatunk ezekkel a kislányok fülében. A karika fülbevalóban a rögzítő mechanizmus meglehetősen egyszerű: a fém szorosan illeszkedik a járatba. Ez az ékszer modell ideális a gyermekeknek, mivel szinte lehetetlen elveszíteni. Ezen túlmenően a kislányok egyedül nem képesek kinyitni őket, de az anyukák nagyon könnyen eltávolíthatják az ékszert.