Mit szimbolizálnak a női pénztárcák színei?

női pénztárcák

A bankjegyek, a hitelkártyák, a névjegykártyák, a vezetői engedély és a közlekedési bérletek olyan mindennapi szükségletek, amelyekhez gyors hozzáférést kell biztosítani a lehetőleg legszervezettebb módon. Erre a célra női pénztárcák, névjegykártya- és bankjegytartók millióiból választhatunk, amelyből mind tervezési, mind ár-preferencia szempontból hatalmas a választék. De milyen is egy jó pénztárca? Már halljuk is a lehetőségeket: szép, stílusos, színes, divatos… Igen, igen, igen! Ez mind fontos, hiszen egy női kiegészítőről beszélünk. Azonban a női pénztárcák fő követelménye, hogy kényelmesek legyenek. Végtére is, lehetnek bármilyen stílusosak és divatosak, ha a használatuk kényelmetlenséget okoz.

Praktikus és elegáns kiegészítő

De annak érdekében, hogy megfejtsük, hogy milyen pénztárca illik Önhöz, először meg kell értenünk, hogy az valójában milyen célt is szolgál. A női pénztárcák nagyon elegáns és nélkülözhetetlen tartozékok. Nélkülük, úgy érezhetjük magunkat, mintha meg lenne kötve a kezünk. A házból kiléphetünk kézitáskánkat ottfelejtve, de a kedvenc bőr erszényünk nélkül a séta már nem olyan kellemes. A statisztikák szerint a nők ezt a kis tartozékot gyakrabban használják, mint a férfiak. Ez az állítás vitatható, de az biztos, hogy a tartalmuk sokkal inkább aggasztja a hölgyeket. A gyártók a női pénztárcák végeláthatatlan stílusát és modelljét kínálják, amelyek megfelelnek a hölgyek igényeinek. A kínálat olyan széles, hogy nemcsak egy tetszetős modellt nehéz kiválasztani, még nehezebb dönteni, ha az több színben is elérhető.

Változatos női pénztárcák

Ilyenkor jön a kérdés: milyen színűt válasszak? Feketét? Vagy pirosat? Azt, amelyik Önnek jobban tetszik! De még nehezebb a választás, ha a női pénztárcákat ajándékba szánjuk. Itt rögtön le kell szögezni, hogy a színeknek szimbolikus jelentésük van. Ebben az esetben olyan tartozékot válasszunk, amely nem csupán elegáns, de képes arra, hogy hangsúlyozza a szándékait a másik személynek. A hölgyek a leggyakrabban piros női pénztárcákat választanak. Ez talán azért van, mivel általánosan elfogadott hiedelem, hogy a piros pénztárca vonzza a pénzt és hozzájárul a megtakarításokhoz. A piros ezenkívül a bátorság szimbóluma.

Ideális ajándék a női pénztárca

női pénztárcák

A praktikus és nyugodt nők számára a barna a tökéletes szín. Ha fekete színű modellt ajándékozunk, akkor azzal azt sugalljuk, hogy értékeljük a tehetséges emberek hatalmát és hangsúlyozzuk a státuszát. Ez a szín ideális az üzletasszonyoknak vagy a vezetőknek. A rózsaszín a finomsághoz és a nőiességhez kapcsolódik. Ugyanakkor a romantika szimbóluma is, ezért a rózsaszín női pénztárcák páratlan ajándékok lehetnek Valentin-napra vagy egy születésnapra. Ha egy barátnak szán ilyen ajándékot, akkor egy kék színnel díszített modell az ideális, mivel a kék a barátság színe. Mi mást lenne még érdemes megjegyezni a női pénztárcákkal kapcsolatban? Talán azt a tény, hogy már régóta megszűntek csupán pénzt tároló eszközök lenni. Mára már inkább olyan stílusos jellegzetességek, amellyel minden elegáns nő kiemeli az egyediségét és az ízlését.